Jobba hos oss

Lediga tjänster

Swea IP Law är en liten patentbyrå där alla medarbetare får vara med och påverka. Tillsammans arbetar vi med stora och små projekt med varierade arbetsuppgifter. Vi söker nu ett patentombud och letar efter dig med civilingenjörsexamen eller motsvarande inom områdena el, fysik, mekanik eller data. Kurser eller utbildning inom juridik och immaterialrätt är meriterande. Det är önskvärt att du dessutom har erfarenheter inom patentarbete från exempelvis en patentbyrå.

På Swea IP Law arbetar vi nära kund, det är därför viktigt att du är serviceinriktad och lyhörd för att kunna möta kundens behov av immaterialrätt. När du arbetar är du noggrann och strukturerad. Du är också öppen för nya idéer. Vi arbetar nära i team och att du är en lagspelare är därför en förutsättning.

Arbetet vi erbjuder är varierande och sker i en stimulerande arbetsmiljö där vi ger dig utrymme att utvecklas inom flera aspekter som rör immaterialrätten. Vi söker en generalist framför en specialist. Du uppskattar att arbeta med, samt lära dig nya, olika saker. Som patentkonsult hos oss arbetar du med en mängd olika teknikområden och spektrumet av tjänster inom immaterialrätt är brett. Du arbetar med rådgivning, bedömningar av pantenterbarhet, utformningen och hanteringen av patentansökningar, IP-strategier, intrångsbedömningar, samt Freedom-to-operate-utredningar. Dessutom deltar du i arbetet med att utveckla våra interna rutiner.

Placeringsorten är i första hand i Västerås, med det finns även möjlighet att sitta i Södertälje.

Är du vår nya medlem i teamet? Skicka din CV med tillhörande personligt brev till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan. Skicka gärna din CV med ett personligt brev till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..